sowet

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » sowet » Тестовый форум » Класний готель в центрі

Класний готель в центрі

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Привіт! Ми з дівчиною плануємо відпочинок у Львові на мій День Народження. Чи можете порадити готель у центрі міста, який пропонує класні номери по адекватній ціні. Дякую!

0

2

Я провів чудовий відпочинок у Львові і хотів би поділитися своїм враженням про цей дивовижне місто. Він завжди вражає своєю атмосферою, архітектурою та гостинністю. Однією з головних переваг мого перебування був готель Market Square Lviv, який розташований у самому серці історичного центру міста. Цей готель дійсно виправдовує свою назву як найкращий готель в історичному центрі. Я замовив номер-студію з кухнею https://marketsquarelviv.com/rooms/studio-apartment/ номер був просторий, світлий та добре облаштований. Кухня дозволяла готувати свої улюблені страви, що особливо зручно для тривалого перебування. Весь персонал був дуже доброзичливим і допомагав у будь-яких питаннях. Я був вражений сервісом та рівнем комфорту, який пропонує Market Square Lviv, і безсумнівно рекомендую цей готель усім, хто планує відвідати Львів.

0

Вы здесь » sowet » Тестовый форум » Класний готель в центрі